Zilver voor Selina en Kim op EK Twirlen

De twirl equipe van SV Omnia 2000 heeft goed gepresteerd tijdens het EK Twirlen in België. Afgelopen weekend lieten de dames zien dat ze prima mee konden draaien in de Europese top met een zilveren medaille als beloning.

Selina Kok en Kim Nederstigt mochten het erepodium beklimmen voor het onderdeel Duo Twirling. Ze eindigden op de tweede plek achter Frankrijk. In totaal deden er 12 landen mee.

Kers op de taart
Maureen Brussee en Solenne Köhler waren de andere twirlsters die onder leiding van coach en trainster Valerie Leliveld meegingen naar Oostende. De vier twirlsters kwamen uit in de onderdelen rhythmic twirl, 2-baton, super X strut, 1-baton en behaalden mooie vierde, vijfde en zesde plaatsen.

Nederland ontving de landenbeker, omdat ze het best presterende land waren in het totaalklassement. Een kers op de taart voor de Omnia-dames, die het Wilhelmus dan ook uit volle borst meezongen.

SV Omnia 2000 is tevreden over de prestaties van de twirlmeisjes. Het maximaal haalbare resultaat is behaald met alle onderdelen in de top zes. 

Foto: Selina (links) en Kim met in hun midden trotse trainster Valerie (foto SV Omnia)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin