Zaterdagvoetbal: FC Aalsmeer nog altijd puntloos onderaan

Na drie duels wachten de zaterdagvoetballers van FC Aalsmeer nog altijd op het eerste puntje. Afgelopen zaterdag ging de ploeg opnieuw met ruime cijfers onderuit. Uit tegen TAVV in Ter Aar werd het 3-0.

Met slechts één treffer voor en tien tegen is wel duidelijk waar het probleem ligt voor de onderaan bungelende ploeg. Ondanks de terugkeer van spits Calvin Koster wordt het net van de tegenstander maar niet gevonden. En ook de nieuwe trainer Cor van Garderen, zaterdag voor het eerst op de bank, wist zijn team niet te inspireren. Een zorgelijke start dus voor de degradant uit de eerste klasse van afgelopen seizoen.
 
Verbijsterend
In Ter Aar kwam Aalsmeer er niet aan te pas. Op alle fronten werd Aalsmeer overklast. De moeite die de spelers hadden om elkaar de bal toe te spelen was verbijsterend om te zien. Ook fysiek legden de Aalsmeerders het af tegen de Aardorpers. In de eerste klasse liet Aalsmeer nog beter voetbal zien dan tot nu toe in de tweede klasse getoond wordt.
 
Op goed geluk
De doelpunten vielen in de 19e, de 76e en de 87e minuut van de wedstrijd. Aalsmeer kon er maar weinig gevaar tegenover stellen. Te vaak werd de bal op goed geluk naar voren geschoten en met de spaarzame mogelijkheden werd slordig omgegaan. Werk aan de winkel dus voor de opvolger van de begin van dit seizoen opgestapte trainer Anthony Servinus.
 
Komende zaterdag komt Elinkwijk op bezoek aan de Dreef. Een tegenstander van naam. De Utrechters staan met vier punten in de middenmoot. De wedstrijd begint om 14.30.
 
(bron Jack van Muijden)  

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *





banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel