Zaterdag wedstrijd van de waarheid voor FC Aalsmeer

De zaterdagvoetballers van FC Aalsmeer gaan een ongekend spannend sezoensslot tegemoet. Het team is voor de titel verwikkeld in een nek-aan-nekrace met Almere dat evenveel punten maar een beter doelsaldo heeft. Nog drie wedstrijden te gaan. Komende zaterdag treffen beide teams elkaar. In een rechtstreeks gevecht kan dan duidelijk worden wie er met de titel vandoor gaat.
 
Afgelopen zaterdag werd met een benauwde 0-1 gewonnen bij degradatiekandidaat Zevenhoven. Een benutte penalty in de 30e minuut door Burak Sitil bezorgde Aalsmeer de belangrijke drie punten in een wedstrijd die gedomineerd en geteisterd werd door de harde wind.
 
Eigen hand
Aalsmeer heeft een mogelijk kampioenschap in eigen hand maar heeft gezien de recente resultaten in thuiswedstrijden ook reden om te vrezen. Het kunstgras op het hoofdveld lijkt de ploeg bepaald niet gunstig gezind. Slechts één maal werd er in de laatste vier thuiswedstrijden gewonnen. Misschien is het een optie de wedstrijd zaterdag op een van de andere (nieuwe) kunstgrasvelden af te werken.
 
Trainer Cor van Garderen heeft in ieder geval geen last van schorsingen en heeft de volledige selectie tot zijn beschikking.
 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *





banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin