Zaterdag FCA-TAVV: aanhaken of afhaken

Wedstrijdbeeld van FCA-EMM'21. Giliano Eijken behoudt het overzicht (Foto Jaap Maars)

Door: Fred Ottenhof. Er is geen ontkomen aan, FC Aalsmeer moet zaterdag tegen het laag geklasseerde TAVV winnen om aan te haken.

Het wordt een belangrijke dag voor FC Aalsmeer. De uitslagen van de wedstrijd van ESTO tegen FC Donk (de nummer 1 tegen de nummer 3) en Alphia tegen EMM ‘21 (nummer 2 tegen nummer 5) zullen heel belangrijk zijn voor het verloop van de competitie en de kansen voor FC Aalsmeer. Tegen TAVV moet dan ook gewonnen worden.

Afgelopen zaterdag ging het weer mis met FC Aalsmeer. Een gelijkspel tegen EMM ’21 was te mager om te stijgen op de ranglijst. Dat moet nu snel veranderen anders kunnen de hoge verwachtingen voor dit seizoen in de prullenbak gegooid worden.

Onbegrijpelijk
Het is een raadsel dat FC Aalsmeer in oefenwedstrijden tegen sterke tegenstanders als Hardenberg en VVSB zeer goed presteert om daarna in de competitie punt na punt te verspelen. Voetbalanalisten zouden spreken van een mentale kwestie maar zo ver zou ik niet willen gaan. Feit is wel dat het verschil in die wedstrijden onbegrijpelijk groot is.

Stijn Bol positief
Het goede nieuws is dat er geen enkele club boven uitsteekt, elke zaterdag is er weer opvallend puntverlies, zo blijft het waarschijnlijk tot het eind van de competitie spannend. Het opstellen van de jeugdige Stijn Bol lijkt positief uit te vallen, hij maakt een goede indruk. Ook Mike Dam was weer in de opstelling verschenen en het is voor FC Aalsmeer te hopen dat hij weer zijn stempel weet te drukken in de komende wedstrijden. Als Calvin Valies dan ook nog in de opstelling van Verdonkschot verschijnt ga ik er van uit dat FC Aalsmeer zaterdag tegen TAVV de drie punten binnenhaalt.

Zo, dat is mijn wedstrijdvoorspelling voor zaterdag, een overwinning voor FC Aalsmeer. U kunt mij er persoonlijk op aanspreken mocht het niet uitkomen, dan beloof ik u dat ik geen enkele uitslag meer voorspel (voorlopig). Dit betekent ook dat u wel langs moet komen en ik ga er dan ook van uit dat ik samen met u zaterdag de overwinning vier. Afgesproken? Tot zaterdag, half drie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin