Werklust bezorgt RKAV de winst

Voor de tweede keer deze competitie wist RKAV twee wedstrijden achter elkaar te winnen. Zondag was CTO’70 niet bij machte om de groenwitte formatie van trainer Erwin Monnich van winst af te houden. Op het kunstgras van de Duivendrechtse vierdeklasser was de 1-2 winst vooral te danken aan de strijdlust van de Aalsmeerders.

Het was de thuisclub die vanaf het begin het heft in handen nam. In het eerste kwartier had CTO’70 al een ruime voorsprong kunnen nemen. Iets meer geconcentreerder in de afwerking en het zou een zware middag voor RKAV zijn geworden. De voorsprong voor de thuisclub kwam er evenwel toch. Na een half uur spelen schoot CTO’70 via de binnenkant van de paal raak.

De verdiende gelijkmaker kwam snel. Fabian Waaijman kopte een afgemeten en messcherp gesneden vrije trap tegendraads onhoudbaar in het doel. Nog voor rust besliste RKAV de wedstrijd. De bal ging via Alexander Goes naar Vincent van der Laan die het leer bij uitblinker Barry Springintveld bezorgde. Deze laatste toucheerde de bal onberispelijk naar een doelpunt.

Foto: Barry Springintveld maakt het winnende doelpunt voor RKAV

foto: Kirsten Houweling (CTO'70)

(Bron: Voetbal In Aalsmeer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin