Welbespraakte voorzitter onderscheiden

De receptie van de 25-jarige badmintonvereniging Volant '90 kreeg zaterdagmiddag een extra feestelijk tintje vanwege een koninklijke onderscheiding voor voorzitter Martin Moes. Burgemeester Vonk was dus niet met lege handen naar de Proosdijhal gekomen.

In de middag was er voor de leden een toernooi georganiseerd. Daarna ging het sportieve gedeelte haast geruisloos over in een receptie waarbij zowel leden als oud-leden waren uitgenodigd.

Na het patatbuffet voor de kinderen nam de burgemeester het woord. Het werd al snel duidelijk wie ze op het oog had. Ook omdat er plotseling een aantal familileden van Martin Moes de zaal in kwamen.

Leiding
Vonk prees de inzet van de 63-jarige voorzitter die al vanaf het begin leiding geeft aan de vereniging en daarbij zelf ook nog training geeft. Ook stond ze stil bij zijn verdiensten voor de Dorpsraad Kudelstaart en de ouderraad van school.
 
Ze memoreerde het interview dat daags voor het jubileumfeest op AalsmeerVandaag was verschenen en waarin Moes de geschiedenis van de badmintonclub had laten passeren.
 
Onder indruk
“Ik heb ook gehoord dat u een zeer welbespraakte voorzitter bent,” sprak Vonk Moes toe. Toen de versierselen in de Orde van Oranje-Nassau waren opgespeld was er echter van die welbespraaktheid even geen sprake meer. “Ik weet echt even niet wat ik nu zeggen moet,” sprak Moes, duidelijk onder de indruk.
 
Gelukkig waren de glaasjes met 'bubbels' ondertussen uitgedeeld zodat er ook even niets meer gezegd hoefde te worden. Er werd getoost op de nieuwe ridder en op de toekomst van de vereniging.

Foto's Arjen Vos

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel