Weer winst handbalsters

Na een seizoen in de eredivisie met bijna uitsluitend nederlagen, smaakten de handbalsters van FIQAS Aalsmeer zaterdag in de eerste divisie opnieuw het zoet van de overwinning. Ze wonnen uit nipt van Fortissimo, met 21-22. Met vier andere teams staan ze bovenaan op de ranglijst.

Het werd een spannende wedstrijd, die langzaam op gang kwam. Na tien minuten was het pas 1-1. Bij de rust hadden de teams elk nog maar zeven keer gescoord. In de tweede helft begon Fortissimo, getraind door de Aalsmeerder Kees Boomhouwer, sterk. De Cothense ploeg liep drie punten uit, maar bij 21-21 had Aalsmeer het duel gelijkgetrokken. Enkele seconden voor tijd pakten de FIQAS-dames nog de volle winst, 21-22.

Zaterdag speelt het team thuis in de Bloemhof tegen WPK/Westlandia. Aanvang 20.00 uur.

Bron: HV FIQAS Aalsmeer