VZOD wint laatste thuiswedstrijd met coach Visser

Afgelopen zaterdag was een bijzondere dag voor trainer/coach Frits Visser. De laatste thuiswedstrijd van de blauw-zwarten onder deze coach. Om zich te handhaven in de tweede klasse en alles in eigen hand te houden was het noodzakelijk om vanmiddag te winnen van tegenstander Madjoe. Het werd een wedstrijd met een dipje in het midden en een mooie eindsprint zodat er met 14-8 gewonnen kon worden.
 
Aan het begin van de wedstrijd werd gelijk lekker gescoord, binnen een mum van tijd stond het 3-1. Madjoe maakte de aansluitingstreffer maar dit werd daarna weer ongedaan gemaakt door een rake strafworp van Eric Spaargaren. Na al deze doelpunten liep het een stuk stroever bij de Kudelstaartse ploeg. Dit resulteerde in een 6-5 ruststand.
 
Eindsprint
Direct na rust maakte Alyssa te Riele de 7-5. De spelers uit Rijnsburg waren echter nog niet klaar met scoren. Snel stond het weer gelijk; 7-7. Toen Martijn Vervark daarna de 8-7 binnen prikte was het verweer van Madjoe gebroken. Via Verheul, van Leeuwen en Verburg knalde VZOD door. Uiteindelijk zorgde de beste van de middag, Verburg, voor de eindstand van 14-8
 
Mooie afsluiting
Door deze overwinning behaalt VZOD haar beoogde doelstelling. Namelijk lijfsbehoud in de tweede klasse, zowel in de zaal als op het veld. En met een goed niveau. Behalve van de kampioen werd op het veld van iedereen gewonnen. De ploeg uit Kudelstaart eindigt sowieso vijfde. Aanstaande zaterdag mag VZOD afreizen naar Linschoten voor de laatste wedstrijd tegen Luno. De afscheidswedstrijd van trainer/coach Frits Visser die het vijf seizoenen fantastisch gedaan heeft in Kudelstaart.

Foto: VZOD

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel