VZOD hard onderuit

De afgelopen periode was VZOD aardig in vorm, drie van de vier laatste wedstrijden werden gewonnen. Het team ging vol vertrouwen naar de volgende wedstrijd. Zaterdag stond voor VZOD de thuiswedstrijd tegen Velocitas uit Leiderdorp op het programma. Na een gelijk opgaande eerste helft, had VZOD de tweede helft niks in te brengen. VZOD ging hard onderuit, 18-25.

In de eerste helft gingen beide teams gelijk op. De teams ontliepen elkaar vrij weinig, na 20 minuten stond het 6-6. Aan het eind van de eerste helft stond er nog steeds een gelijke stand op het bord, 10-10.

Versnelling hoger
Na de pauze leek Velocitas een versnelling hoger te spelen. De gasten scoorden er lustig op los, VZOD wist hier eigenlijk niks tegenover te stellen. Na twaalf minuten, met een stand  van 11-17 bracht coach Visser de van een blessure terugkomende Martijn Vervark binnen de lijnen om het tij te keren. Dit mocht niet baten, tegen het einde van de tweede helft stond er al 15-25 op het scorebord. Velocitas speelde de wedstrijd rustig uit, de eindstand was 18-27. Een teleurstellende uitslag voor VZOD.

De volgende wedstrijd is ook in de eigen Proosdijhal. De Kudelstaartse ploeg hoopt dan met een overwinning deze wedstrijd snel te vergeten. De wedstrijd begint zaterdag om 15.25, tegenstander is dan ODO.