Voetbalthriller aan Beethovenlaan tussen nummers 1 en 2

FC Aalsmeer vs Legmeervogels (Foto archief AV/Jaap Maars)

Door: Fred Ottenhof. Zaterdagmiddag aan de Beethovenlaan staat er een echte voetbalthriller op het programma, tegenstander van FC Aalsmeer is HBOK uit Amsterdam. Dat dit een spannende wedstrijd wordt is een zekerheid. Een thriller wordt het, dit wordt een middag met angst en beven gecombineerd met blijdschap of teleurstelling. Want dat staat de spelers en toeschouwers te wachten. De nr. 1 tegen de nr. 2. FC Aalsmeer tegen HBOK, wat een affiche.

Van mij gaat u geen voorspelling horen, ik kijk wel uit! Deze wedstrijd is niet te voorspellen, Wordt het HBOK dat met drie punten vertrekt uit Aalsmeer of weet FC Aalsmeer de drie punten bij te schrijven? Zegt u het maar.

Feit is dat HBOK op dit moment een voorsprong heeft van vijf punten met één wedstrijd meer gespeeld. Ze beschikken over twee veelvuldig scorende spelers. Dennis Kaars heeft elf treffers op zijn naam en Romello Austin 8. In totaal wist HBOK al 44 keer het net te vinden. FC Aalsmeer moet het doen met 25 treffers totaal. Defensief is het verschil met HBOK kleiner. HBOK heeft elf doelpunten moeten incasseren tegen FC Aalsmeer slechts zeven.

Een tegenvaller voor FC Aalsmeer is het aantal Corona besmettingen van afgelopen week, daardoor is de uitwedstrijd tegen de nr. 2 (Waterwijk) verschoven naar 15 maart. Het is te hopen dat FC Aalsmeer zaterdag het sterkste elftal kan opstellen. Een meevaller is dan wel weer dat HBOK hun laatste thuiswedstrijd tegen AMVJ met 1-3 verloren, FC Aalsmeer kan bij winst op twee punten komen met een wedstrijd minder gespeeld. Het gaat spannend worden.

En dan nu een oproep aan u! De supporters dus, ik zou u willen vragen om met zoveel mogelijk mensen langs de lijn te komen staan om onze club naar de overwinning te juichen. Ik gok dat er ook een groot aantal supporters van HBOK naar de Beethovenlaan komt dus wees er vroeg bij. Een kleine waarschuwing vooraf. Mensen die niet tegen de spanning van een thriller kunnen raad ik af om zaterdag te komen. Het kan wel eens erg spannend worden daar op veld 1. Dit wordt geen wedstrijd voor zwakke magen. U bent gewaarschuwd!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin