Vismans/Bouter tweede op NK Beach

Sven Vismans en zijn collega Jasper Bouter hebben op het Nederlands kampioenschap Indoor Beachvolleybal een zeer succesvol achter de rug. Na zaterdag het duo Ronnes/Glerum in twee sets te verslaan volgde een overwinning op Kalmeyer/Van Pruisen in drie sets.
 
De zondag werd gestart in de kwartfinale tegen Van Gils/Achterberg. Ook hier hadden Vismans/Bouter slechts twee sets nodig om de halve finale te bereiken. Daarin stuitten zij op Blom/Penninga. Wederom pakten zij de winst in een twee-setter (21-16, 24-22).
 
De climax volgde in een zinderende finale. Het topduo Alexander Brouwer/Robert Meeuwsen was de opponent. Voor een enthousiast publiek, opgezweept door de speaker, volgde een waar spektakel. Na de eerste set met 18-21 verloren te hebben herpakten Visman/Bouter zich en wisten met sprankelend spel de tweede set naar zich toe te trekken door met 21-19 te winnen. Een derde set was nodig om te bepalen wie zich uiteindelijk de Nederlands Indoorkampioen mocht noemen. Beide teams gaven elkaar geen duimbreed toe maar het was uiteindelijk de routine van Brouwer/Meeuwsen die de doorslag gaf: 17-19.
 
Teleurstelling droop van de gezichten af, maar na de prijsuitreiking en met zijn twee maanden oude zoontje op de arm kon er toch weer een glimlach af bij Vismans.
 
Bij de dames won het duo Marleen van Iersel/Joyce Stubbe in een eveneens spannende finale van Raisa Schoon/Emi van Driel met 2-1.
 
Foto's en tekst Jaap Maars, zie ook de gallery onder de advertentie
 
(advertentie)
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin