Viertal Oceanus geplaatst voor EK

Het viertal dat zich plaatste voor het EK met vlnr: Kim Groeneveld, Maaike Vooren, Ian Pennekamp en Davy Heijsteeg (Foto Oceanus)

Door: redactie. Het was even afwachten of de geleverde prestatie goed genoeg was voor afvaardiging naar het EK in Portugal maar vandaag kreeg Oceanus het verlossende bericht. Het kwartet triatleten Kimberly Groeneveld, Davy Heysteeg, Maaike Vooren en Ian Pennekamp kunnen hopelijk binnenkort hun koffers pakken.

Clubs die mee wilden dingen naar een startplek moesten in hun eigen omgeving en in het bijzijn van een NTB-official een teamestafette afleggen. Dat deden de Aalsmeerse sporters vorige week. Het gevoel bij de ploeg was gelijk al goed en dat bleek terecht. Oceanus realiseerde samen met EDOSports uit Cadier en Keer de snelste tijd bij de senioren waardoor plaatsing definitief was. Toch is nog allerminst zeker of het EK in het Portugese Alhandra op 10 oktober daadwerkelijk door kan gaan. De internationale organisatie ETU verwacht daar volgende week een uitspraak over te doen. Dus mogen de triatleten opnieuw plaats nemen in de wachtkamer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel