Verhitte strijd Watertorentoernooi

Afgelopen zondag werden de finales gespeeld van het FIQAS-Watertorentoernooi bij Tennis2Tennis in de Beethovenlaan. Het waren wedstrijden in het dubbelspel op het scherp van de snede die niet zonder slag of stoot beslist werden. De winnaars moesten diep gaan, de verliezers soms diep buigen.

Het sympathieke van dit toernooi is dat er een troostronde is voor de spelers die de eerste wedstrijd verliezen. Zo was ieder deelnemend koppel zeker van minimaal twee wedstrijden.
 
Clinic
Op zaterdag was er een clinic op de buitenbanen onder leiding van oud-proftennisser Dennis van Scheppingen. Er werden 25 deelnemers aan het toernooi voor deze workshop uitgeloot. Degenen die nog in het toernooi zaten, hadden zeker baat bij de tips van de 'meester' en zijn assistenten.
 
AalsmeerVandaag
Ook de eer van AalsmeerVandaag werd hoog gehouden. Het duo Ilse Zethof en Arjen Vos verloor de eerste wedstrijd (kansloos) tegen de latere toernooiwinnaars Dik van Hout en Annelies Berkleef, maar haalde vervolgens wel de finale in de troostronde. Daarin trokken Arthur Kramer en Ingrid Hoffscholte in de tiebreak van de derde set aan het langste eind. Jaap Maars legde het op beeld vast, Han Carpay volgde de verrichtingen van zijn redacteuren als toeschouwer.

Zie ook de gallery.

 

  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel