Veel medailles Omnia plaatsingswedstrijd trampolinespringen

Tijdens de eerste plaatsingswedstrijd Trampolinespringen District-West voor de C/D/E categorieën wisten de springers van SV Omnia 2000 veel medailles in de wacht te plaatsen. De thuiswedstrijd in de Proosdijhal in Kudelstaart zorgde voor veel sportieve en knappe prestaties waarbij er zowel individueel als synchroon werd gesprongen.

De strijd ging tussen SV Omnia Aalsmeer, TV Veerkracht Amsterdam, DOS Castricum, TV Triffis Alkmaar,  SIU Heerhugowaard, TVIJ IJmuiden, GTH Heiloo en GTS Stedebroec. In totaal worden 3 plaatsingswedstrijden gesprongen waarbij een plaatsing voor het NK tot de mogelijkheden behoort.

Medailles individueel
Bonita Goede, Danisha Goede, Martina van der Linden, Teun van der Schilden wisten een eerste plaats te behalen binnen de verschillende categorieën individueel springen.

Op de tweede plaats individueel eindigden Mila van Bruggen, Rowana Moenis en Boris Claus.

Op de derde plaats individueel eindigden Denise Sprangers en Amber Rademaker.

Synchroonspringen
Bij het synchroonspringen behaalden Marcella Adjape en Donatella Antoniadis, Bonita Goede en Joyce de Weille, Rowana Moenis en Martina van der Linden en  Boris Claus en Teun van der Schilden een eerste plaats.

Een tweede plaats synchroon was voor Dian van Wieringen en Denise Sprangers, Mila van Bruggen en Sanne van der Schraaff, Rink Visser en Robin de Geus, Amber Rademaker en Lucinda de Graaff en Madelief Wijkstra en Puk Groeneveld.

Op de derde plaats synchroon eindigden Anne Wessels en Jetske Los en Max Bijenveld en Vincent Ligtenberg.

Foto: alle trampolinespringers (foto SV Omnia)

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin