Twee zeges Oradi in 5 dagen

Oradi/Omnia boekte afgelopen week twee overwinningen. De Aalsmeerse volleyballers waren te sterk voor SAS '70 (2-3) en Smashing Velsen '96 (4-0). Daardoor zijn ze opgeklommen naar de tweede plaats in de tweede klasse D. Ze hebben evenveel punten als koploper Spaarnestad 13, maar een wedstrijd meer gespeeld.

Maandag in de Bloemhof tegen Smashing Velsen was de start van Oradi flitsend. In een mum van tijd stonden ze 10 punten voor. Dat kwam het niveau van de set niet ten goede. Winnen was het probleem niet meer; dat lukte met 25-19. In het tweede bedrijf werd de nieuwe speler Michel Fritz ingezet en dat werd voortvarend opgepakt. De marge aan het eind van de set was nog ietsje groter, 25-17.

Omdat het lekker liep, hield de leiding de ploeg intact. De Velsenaren konden er opnieuw niet tegenop, 25-20. In de vierde set ging Oradi laconieker spelen. Het kwam zowaar achter en een time-out moest redding brengen. Zo geschiedde. Oradi won de set met 25-22 en het duel met 4-0.

Matig duel in Uithoorn
De wedstrijd in Uithoorn vorige week donderdag was beslist geen topper. Maar Oradi haalde wel de buit binnen. De eerste en derde set gingen verloren (25-23 en 25-20). De overige drie echter waren voor de Aalsmeerders (18-25, 22-25 en 8-15). Zo was de eindstand 2-3.

(Foto's Oradi/Omnia)

Bron: Chantal van Hilst
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin