Turnster Guylaine Piet vierde bij halve finale regio

Elf turnsters van SV Omnia kwamen uit tijdens de halve finale van de regio Noord-Holland in Beverwijk. Een eer om hieraan mee te doen, want ze moesten zich via de rayonwedstrijden zien te plaatsen hiervoor. Onder leiding van trainsters Anneke Nap, Gerda Kockelkorn en Ilse Sandifort behaalden de meiden goede cijfers.

Gylaine Piet eindigde met haar vierde plaats in het eindklassement het hoogste van de SV Omnia turnsters. In de categorie pupillen 2, D1 werd ze eerste bij de balk en ging uiteindelijk met een medaille naar huis. Hiermee heeft ze zich geplaatst voor de regiofinale in Wormer op 12 april.

Top 10 plaatsen
In deze categorie mocht van SV Omnia turnster Ayanna Hardjoprajitno meedoen. Op de brug scoorde zij haar hoogste cijfer,  13.900, goed voor een vierde plaats. In totaal eindigde Ayanna op de tiende plaats en heeft ze zich hiermee geplaatst voor de regiofinale.

In de eerste wedstrijd van de categorie pupillen 1, D1 turnden Sarah Wisse en Dalia Elhadji. Zij wisten respectievelijk de negentiende en twintigste plaats te behalen. In de tweede wedstrijd turnden Jet van Kooten, Madelief Riepe en Britt Beelen.  Madelief wist op brug en balk een vierde plaats te behalen, maar eindigde in het eindklassement op de achtste plaats en Jet werd zevende. Britt behaalde met sprong een goede derde plaats en in het eindklassement werd ze twaalfde. Maar de doorstroming naar de finale ging over beide wedstrijden, waardoor er geen Omnia-turnster bij zat.

Eerste bij brug en balk
In de categorie pupillen 2, D1  turnden Linda Schuiling, Laetischa van den Bijtel, Fleur Snoek en Guylaine Piet. Laetischa behaalde de eerste plaats bij de brug en Guylaine de eerste plaats bij de balk. In het eindklassement werd Linda zesentwintigste, Laetischa eenentwintigste, Fleur negentiende en Guylaine mocht met de vierde plaats een medaille in ontvangst nemen.

Isa Verzeilberg kwam uit in de categorie jeugd 1, D1. Isa eindigde op de achttiende plaats. Geen plaatsing voor de regiofinale, want er mochten er veertien door. Voor Isa was dit het laatste jaar in de verplichte oefenstof. Volgend seizoen mag zij keuze-oefenstof gaan uitvoeren.

Alle turnsters van het wedstrijdturnen van SV Omnia 2000 turnen op donderdag 16 april hun finale van de onderlinge competitie in gymzaal de Baccara in Aalsmeer. Daar wordt beslist wie de nieuwe verenigingskampioene 2015 gaat worden.

Foto: Guylaine Piet met haar medaille. (Foto Omnia)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin