Trainen als Ajacied bij FC Aalsmeer

Door: redactie. FC Aalsmeer organiseert van 9 tot en met 13 augustus een voetbalclinic waarbij getraind wordt op de Ajax-wijze voor jongens en meisjes geboren tussen 2004 en 2015.

Tijdens dit Ajax Camp leren de deelnemers dribbelen als Antony, schieten als Dusan Tadic of verdedigen als Daley Blind. Samen met kinderen van dezelfde leeftijd en hetzelfde niveau een week lang plezier beleven en ervaren hoe het is om als een echte Ajax-speler te trainen. Alles onder leiding van toptrainers uit binnen en buitenland

Wanneer jij je aanmeldt voor het Ajax Camp ontvang je verschillende Ajax Camps & Clinics artikelen ter waarde van 100 euro. Denk bijvoorbeeld aan een volledig Ajax Camps & Clinics tenue: shirt, broekje en sokken, een persoonlijke bidon en een eigen voetbal. Aan het einde van het Ajax Camp krijg je een persoonlijk rapport met evaluatie. Daarnaast zijn er tijdens het Ajax Camp meerdere prijzen te winnen.

Klik hier voor meer informatie over het Ajax Camp bij FC Aalsmeer. Er zijn nog een aantal plekken beschikbaar. Wees er dus snel bij, want vol is vol.

Foto: Ajax Camp

Lees vorig bericht

Hulp bij verduurzaming gebouwen

Lees volgend bericht

Oog en hart voor voor talentvolle jeugd


Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *