Topper RKDES-Nicolaas Boys onbeslist

“We hebben niets verloren maar hadden wel een grote stap kunnen zetten,” aldus een realistische Lennart Kok zondagavond na de uitwedstrijd van RKDES tegen Nicolaas Boys. ‘Ik denk,dat, gezien de kansen over en weer, een gelijkspel terecht was. Het is natuurlijk wel zuur dat we vlak voor tijd een goal tegen krijgen en het daardoor 1-1 wordt.” 

Kok was zelf verantwoordelijk voor de 0-1. Vanaf 20 meter schoot hij de bal schitterend over de muur in de kruising; de keeper dook nog wel, maar was kansloos. (Klik hier voor het videofragment van deze wondermooie goal)

Jammer genoeg voor de Kudelstaarters scoorde de thuisploeg vlak voor tijd de gelijkmaker, zodat de Kudelstaarters genoegen moesten nemen met een gelijkspel.

Kok: “We moeten nog veel wedstrijden spelen, maar ik heb vertrouwen in een goede afloop. We moeten zo hoog mogelijk, liefst bij de eerste vier eindigen om kans te maken op de na-competitie.”  

Voorlopig staat RKDES tweede achter koploper ALTIOR, de wedstrijd RKDES – ALTIOR staat voor zondag 1 april gepland. Volgende week speelt RKDES een thuiswedstrijd tegen Kickers uit Leimuiden.

Puntje voor FC Aalsmeer
FC Aalsmeer Zondag, uitkomend in dezelfde klasse, speelde thuis met 2-2 gelijk tegen SJZ. Ondanks dat de Aalsmeerders twee maal een voorsprong namen en de tegenstander een halve wedstrijd met tien man speelde, gaf het de voorsprong in de slotseconden uit handen. Komende zondag speelt Aalsmeer uit tegen het vijf plaatsen hoger staande FC Rijnland.

Foto's: Lennart Kok stijlvol in actie en vreugde na zijn schitterende vrije trap. Foto's Jaap Maars, interview Gerard van Schaik.

(advertentie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel