Tennissers slaan raak voor goed doel

Vanaf zaterdag begint voor de 25e keer bij Tennis Vereniging Kudelstaart het Open Toernooi. Afgelopen zaterdag was er op hetzelfde park een opwarmertje in de vorm van een dagtoernooi onder de naam 'Tennis4Life'. Het inschrijfgeld en de inkomsten van onder meer loterij en consumpties kwamen ten goede aan het KWF Kankerfonds. In totaal werd er 8000 euro opgehaald.

De organisatie van de dag was in handen van TVK-leden Wendy, Esther, Antoinette, Mark, Jordi en Niels. Bijzonder was dat allerlei initiatieven ontstonden om geld in te zamelen. Zo was er een masseur aanwezig die het geld voor zijn behandelingen doneerde, verkochten kinderen zelfgemaakte bandjes en deed ook de firma BudgetBroodjes een duit in het zakje met een sponsoring per verkocht broodje.

Op sportief vlak was er, naast de vele tenniswedstrijden op het zonovergoten park, een competitie wie het hardste kon serveren. Maar ook werden er wedstrijdjes 'rond de baan' gedaan, een soort afvalrace waarbij de snelste en behendigste spelers overbleven. Zowel de organisatie, de deelnemers als de delegatie van het KWF kijken tevreden terug op het evenement.

Foto's Desiree Vreken, zie ook de gallery onder de advertentie van BudgetBroodjes

(advertentie)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel