SV Omnia springt naar gouden medailles op NK

De trampolinejeugd van SV Omnia namen veel medailles mee naar huis van het Nederlandse Kampioenschappen trampolinespringen. Maar liefst 21 springers mochten meedoen aan de landelijke wedstrijd.

In het weekend van 21 en 21 juni vonden de NK-wedstrijden plaats in Ahoy Rotterdam, waarbij zowel individueel als synchroon gesprongen werd.

Twee keer goud voor Teun van der Schilden
Teun van der Schilden en Boris Claus wonnen de gouden medaille bij het synchroonspringen in de categorie D pupil jongens. En Kudelstaarter Teun mocht nog een keer het hoogste plekje van het erepodium betreden, want ook bij het individuele onderdeel sprong hij naar de eerste plek.

Bij de dames C senioren waren het Sabine de Jong en Danisha Goede die naar een tweede plaats sprongen en dus de zilveren medailles in de wacht wisten te slepen.

Veel vierde plaatsen
Bij de A senioren behaalde Melvin Dokter de vierde plaats net als zijn jongere teamgenote Puk Groeneveld die de vierde plaats behaalde bij de E pupil gemengd.

Ook Dian van Wieringen en Denise Sprangers (C pupil jeugd meisjes) en Isa Berlips en Ilse Bom (E jeugd meisjes synchroonspringen) eindigen op een vierde plaats bij het synchroonspringen.

Op de foto: Teun van der Schilden (rechts) en Boris Claus met hun gouden medailles op het hoogste ereschavotje (foto Omnia). 
Filmpje: Teun van der Schilden springt naar gouden medaille (filmpje Lonneke Pannekoek)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *





banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel