SV Omnia 2000 springt naar veel medailles

De tweede plaatsingswedstrijd Trampolinespringen District-West leverde SV Omnia 2000 veel medailles op. Tijdens de thuiswedstrijd in de Proosdijhal werd er gestreden tegen TV Veerkracht Amsterdam, DOS Castricum, TV Triffis Alkmaar,  SIU Heerhugowaard, TVIJ IJmuiden, GTH Heiloo en GTS Stedebroec.

Er werd zowel individueel als synchroon gesprongen in de C, D en E categorieën. De atleten trakteerden het publiek op indrukwekkende sprongen.

Een, twee en drie
Teun van de Schilden wist een eerste plaats te behalen binnen de verschillende categorieën individueel springen. Op de tweede plaats individueel eindigden Denise Sprangers en Amber Rademaker. En de derde plaats individueel was voor Bonita Goede, Lucinda de Graaff, Madelief Wijkstra,  Sabine Boegman en Rink Visser.

Bij het synchroonspringen wisten Dian van Wieringen en Denise Sprangers en Teun v.d. Schilden en Boris Claus een eerste plaats te behalen. Een tweede plaats synchroon was voor Marcella Adjape en Donnatella Antoniadis, Emma Caarls en Marlies Kok (gemengd) en Madelief Wijkstra en Puk Groeneveld.

Door naar NK?
Op 24 mei vindt de derde en tevens laatste plaatsingswedstrijd plaats in Alkmaar, bij TV Triffis. Na deze laatste wedstrijd zal bekend zijn wie van de SV Omnia springers door mogen naar de Nederlandse kampioenschappen, die in het weekend van 21 en 22 juni in Ahoy Rotterdam zullen plaatsvinden.