Supporters welkom bij FC Aalsmeer-DVVA

FCAalsmeer zaterdag blijft juichen (Foto archief AV/Jaap Maars)

Door: Fred Ottenhof. We gaan weer beginnen. Eindelijk gaan we weer voetballen en het goede nieuws is dat wij als supporter ook weer aanwezig mogen zijn. Zelfs de kantine is open, wat wilt u nog meer. Tja, en wat kunnen we verwachten van FC Aalsmeer? Er zijn een paar oefenwedstrijden gespeeld met wisselend succes. De voorlaatste oefenwedstrijd tegen AFC uit de Tweede Divisie vond ik zeer hoopgevend. Weliswaar werd er verloren maar het spel was veelbelovend.

De eerste acht wedstrijden lieten zien dat trainer Ted Verdonkschot en de spelers steeds meer op één lijn lijken te zitten, de spelvreugde spatte ervan af. Doelpunten vallen als rijpe appels van de boom en mooie aanvallen waren niet op één hand te tellen. De achterhoede lijkt solide en het middenveld gaat steeds beter draaien. Dat de voorhoede van FCA veel potentie bezit en in staat is tegen elke tegenstander te scoren laten zij bijna elke wedstrijd zien. Thierry van der Kooye heeft er al zes inliggen, Calvin Valies heeft hetzelfde aantal ook al bereikt. Mike Dam en Rachid el Yaghmouri staan elk op twee doelpunten. Waar gaat dit toe leiden vraagt u zich misschien af. Het is nog niet te voorspellen, koploper HBOK staat nog steeds vijf punten voor en scoort er ook lustig op los. Het zal een hele klus worden om de felbegeerde titel in de wacht te slepen want zoals bijna gebruikelijk is in de Tweede Klasse kan iedereen van elkaar winnen en dat betekent dat er geen makkelijke tegenstanders bestaan.

Tja, dat moet dan zaterdag ook maar even gebeuren. Tegenstander is DVVA. De club uit Amsterdam staat op de achtste plek en heeft zes punten minder dan FCA. Een overwinning is dus nodig, niet meer, maar zeker niet minder. Gelukkig met supporters. Er is geen excuus meer om niet te komen en ik beloof u een spannende wedstrijd met goed voetbal en prachtige doelpunten. U leest het goed, ik doe er werkelijk alles aan om u te verleiden om deze zaterdag om half drie langs het veld te staan om onze club te steunen. Ik reken op u! Tot zaterdag.

Foto: Mike Dam viert een goal tegen EDO (Foto Jaap Maars)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin