Superieure start FIQAS tegen zwak Houten

Dinsdagavond in de bekerstrijd 40 treffers (21-40 winst tegen Olympia '89, nu naar de kwartfinales), vanavond 38 in het eerste duel in de nacompetitie. Dat maakt in een paar dagen tijd 78 maal raak voor de handballers van FIQAS Aalsmeer. Nou was een opsteker wel nodig na de deceptie van de BeNe League, een genante achtste en laatste plaats. Vanavond werd Aphadeuren/Houten met 38-14 gedeklasseerd.

Het thuisduel, in een zeer bescheiden bezette Bloemhof, was eenzijdig. De Houtense ploeg was als achtste toegelaten tot de nacompetitie, waarin om de landstitel wordt gespeeld. Op voorhand was een zege voor de Aalsmeerse toppers zeker. Het wás ook een makkie, en de spelers konden vrijuit hun gang gaan. Bij de rust was het duel al bekeken, 19-5.

Alleen landstitel telt
Een opsteker dan wel, maar het wordt nog keihard knokken om de laatste vier te halen. Wie daarbij hoort, speelt volgend seizoen in de nieuwe BeNe League. Maar nog veel belangrijker vindt FIQAS Aalsmeer de titel, dat is waar de mannen het voor doen.

Zaterdag wacht uit Hurry Up, dat de reguliere competitie in de eredivisie ongeslagen won (18 zeges). De eerstvolgende thuiswedstrijd is op zaterdag 5 maart tegen landskampioen Bevo.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel