Sterk herstel Green Park na ruime achterstand

Door: Klaas Leegwater. In de HandbalNL Leaque heeft Green Park na de 35-33 overwinning op Bevo en met nog drie duels voor de boeg, goede papieren om zich naast het Limburgse Lions te plaatsen voor de ‘best of three’. In de Bloemhof had de formatie van coach Bert Bouwer het zaterdagavond lastig om de belangrijke concurrent uit Panningen op de knieën te krijgen. Na een 17-15 achterstand bij rust kwam Green Park in de tweede helft  beter uit de verf en pakte in de spannende slotfase een beslissende marge.

Voor rust leek het een heel andere kant op te gaan met de Aalsmeerders. Rond de 20e minuut keek de matig acterende titelhouder tegen een 15-8 achterstand aan. Na een keeperswissel, De Knegt voor Verbeij, en veel slordigheden bij de bezoekers, werd het verschil in rap tempo kleiner. In het tweede bedrijf gingen Green Park en Bevo lange tijd gelijk op, in de hectische slotfase zorgde een aantal prima reflexen van De Knegt en sterk spel van uitblinker Rob Jansen (12 goals) voor de vijfde Aalsmeerse competitiezege, een belangrijke.

 Stand: Lions 10-15, Green Park 9-11, Bevo 8-7, Volendam 8-6, Hurry Up 9-5. Programma: Donderdag 6 mei, 20.00 uur: Green Park-Volendam.

Foto’s Jaap Maars, zie ook de gallery onder de advertentie van Müller Banket

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel