Start nieuw seizoen bij SV Omnia

Sportvereniging Omnia 2000 biedt voor iedereen verschillende sporten. In de verschillende gymzalen en sporthallen in Aalsmeer, Kudelstaart en Uithoorn worden er lessen gegeven. Er is volop keuze, ook in het nieuwe seizoen dat voor de deur staat. In vogelvlucht het programma-aanbod.
 
Hip Hop/Streetdance en Zumba Shape in de Mikado in Aalsmeer Oost zijn nieuw. Daarnaast zijn er de vaste danslessen op bijna elke werkdag in de week. De cursus Ouder & Kinddans gaat van start op woensdag 7 en zaterdag 10 september.
 
Gymnastiek
Gymnastiek en turnen begint met het leren van coördinatie en balanceren. Peuters vanaf 2,5 jaar kunnen al meedoen. De jeugdleden leren acrobatische elementen op vier verschillende toestellen, te weten: balk, brug, mat en kastspringen. Locaties: Baccarastraat, Roerdomplaan, Mikado school in Nieuw Oosteinde, Proosdijhal en in Uithoorn.

Sportfit

16+ ers kunnen zich op allerlei manieren fit sporten bij onze vereniging. Ons aanbod bestaat onder meer uit bodyshape, aerobic, Zumba, Pilates dames en heren en conditietraining/fitness voor de heren.
 
Ook voor 55+ ers is het aanbod ruim. Keep Fit Heren; een uurtje bewegen zonder prestatie en met een leuk balspel als afsluiting van het seizoen. Nieuw dit seizoen is de reguliere les Pole fitness op maandagavond waarbij het gaat om conditie en krachttraining. Maandag 5 september kunnen geïnteresseerden binnenlopen voor een proefles. Pole fitness is er ook in cursusvorm van 15 of 12 lessen.

Ritmische Gymnastiek
Deze sport biedt Omnia aan op wedstrijdniveau, maar dit seizoen ook op recreatief niveau. Gratis proefles op woensdag van 16:00-17:00 uur in de gymzaal aan de Roerdomplaan. De lessen zijn geschikt voor meisjes vanaf zes jaar.

Twirlen

Voor liefhebbers van dans en oefeningen met een baton is twirlen wellicht een optie. De basistechniek wordt aangeleerd in groepsverband. Bij SV Omnia 2000 zijn de lessen in verschillende groepen verdeeld. Je kunt starten bij de beginnersgroep vanaf vier jaar. Deze groep traint op zaterdag van 10.00 tot 11.00 uur in de bovengymzaal van de Mikado.

Volleybal

Er zijn volleyballessen voor jeugd en volwassenen in competitieverband of in recreatieve vorm. Vanaf zeven jaar kan er al aangemeld worden. De volleybaltrainingen zijn op donderdag in de Proosdijhal en op woensdag in De Bloemhof. Voor de allerkleinsten zijn er minivolleybal toernooitjes en voor de jeugd en volwassenen is er spel in competitieverband. Ook zijn er  recreatieve lesuren voor 16+ ers. Het damesteam is nog op zoek naar enthousiaste speelsters die het leuk vinden om competitie te spelen.

Meer info is te vinden op de website svomnia.nl
 
Foto's archief AV
 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel