Start handballers tegen Volendam

Ze beginnen er weer aan, donderdag tegen Volendam. De handballers van FIQAS Aalsmeer zijn nog niet in actie gekomen, terwijl de competitie afgelopen weekend officieel van start is gegaan. Geen gewone competitie, maar de BeNe League. Dat is de nieuwe competitie tussen de beste vier teams van Nederland en de beste vier van België.

De BeNe League is, na zeven jaar voorbereiding, opgezet om het niveau van individuele spelers en clubs op te krikken en om op termijn beide landen weer te kunnen laten aansluiten bij de Europese subtop. Omdat de kwaliteit van de teams minder uiteenloopt dan in de nationale competities, is de verwachting dat de duels spannender worden, dat de winnaar minder vaak bij voorbaat vaststaat en… dat er meer toeschouwers op afkomen.

Maar goed, eerst een ouderwetse Hollandse topper morgenavond, Volendam-Aalsmeer. De wedstrijd in de Volendamse sporthal Opperdam begint om 20.00 uur. De Aalsmeerders spelen hun eerste thuiswedstrijd pas op 4 oktober, tegen Hubo/Initia Hasselt.

Foto: team van FIQAS Aalsmeer (foto FIQAS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *





banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel