Sportweekend: handbalsters winnen?

Dit weekend zijn de laatste wedstrijden in de reguliere competitie van de eredisie bij zowel mannen als vrouwen. Voor handbalvereniging FIQAS Aalsmeer staat er niets meer op het spel, behalve de eer. De mannen, zaterdagavond uit tegen Lions, zijn al competitiewinnaar en de vrouwen staan vast op de onderste plaats.

Voor de dames van Aalsmeer kan het echter best een leuke slotwedstrijd worden. Want ze spelen morgenavond in de Bloemhof tegen Vlug & Lenig (aanvang: 20.30 uur). Laat dat nu het team zijn waar ze afgelopen woensdagavond maar nipt van verloren, in het bekerduel in Geleen. Het werd toen op de valreep 25-24 voor V&L. Dat kan niet anders dan een opsteker zijn voor zaterdag! Halen de strijdlustige handbalsters dan toch nog punten binnen, na 17 achtereenvolgende nederlagen? Het zou welkom zijn voor de moraal, met de nacompetitie in de degradatiepoule voor de boeg.

Voetbalweekend
Als de weersomstandigheden meezitten, komen de voetballers weer in actie na een voetballoos weekend. Aalsmeer speelt zaterdag thuis aan de Dreef tegen WVHEDW, aanvang 14.30 uur.

Zondag komt RKAV aan de Beethovenlaan uit tegen Swift, aanvang 14.00 uur. RKDES gaat het dorp uit. Naar Bloemendaal, waar het tegen de club van die naam aantreedt.

Op de foto Britt Holster in actie (archief AV)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin