Sport ontdekken met JeugdSportPas

Al jaren organiseert Sportservice Haarlemmermeer de JeugdSportpas, ook in Aalsmeer. Kinderen in de leeftijd van vier tot en met twaalf kunnen kennismaken met verschillende sporten en voor slechts vijf euro vier lessen meedraaien bij lokale verenigingen. Inschrijven kan vanaf nu alleen nog maar digitaal.

Voorheen konden kinderen zich ook aanmelden via strookjes op school. De verwerking hiervan kost tijd en om deze tijd beter te benutten is er besloten om alles digitaal te doen. Ook de aankondiging van de lessen via de JeugdSportPas gebeurt voortaan niet meer via papier. Ouders worden op de hoogte gesteld via de digitale nieuwsbrieven van de school.

Sporten
De sporten van het eerste blok (november) zijn onder andere judo, streetdance, twirlen, hip hop, musical teenz en Koreaans karate. Verder kunnen kinderen trainen voor het schoolhandbaltoernooi bij RKDES via de JeugdSportPas. Nieuwe sporten dit schooljaar zijn Waterscouting bij De Radboudgroep in Amstelveen en meidenvoetbal bij FC Aalsmeer.

Inschrijven tot 23 oktober
Inschrijven kan via de website van Sportservice Haarlemmermeer. Basisschoolkinderen kunnen tot en met 23 oktober inschrijven voor de eerste periode die een week later bij de vereniging begint.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel