Sjoelclub Aalsmeer schuift hoge ogen

Tijdens de eerste voorronde van het NK individueel lieten de leden van Sjoelclub Aalsmeer zich van hun beste kant zien. Ze waren goed in vorm en behaalden in totaal zeven prijzen, waarvan drie keer goud.

In de heren hoofdklasse A behaalde Cock Tukker het brons en Albert Geleijn werd vijfde. In de dames hoofdklasse A waren er maar vier Aalsmeerse deelnemers, waarbij Petra Houweling het brons greep. Tiny Amsing, Joke Schagen en Mary Verhoeven behaalden respectievelijk een zesde, zevende en achtste plaats.

Drie keer goud
Bij de heren hoofdklasse B ging het brons ook naar Aalsmeer, en wel naar Paul van den Berg. Wim Eijlers werd zesde en Hans van Leeuwen negende.

Kees Kuypers mocht in de C-klasse goud in ontvangst nemen en dat terwijl hij na de eerste ronde op de achtste plaats stond. Zijn tweede ronde was zo overtuigend dat het toch een gouden plak opleverde. Elisa Houweling zakte juist naar de uiteindelijke achtste plaats.

Ook in de D-klasse goede resultaten. Karin Geleijn ging hier met de hoogste eer naar huis en Rob Kuypers stond met een vierde plaats net naast het podium. Henk Brozius werd zevende. Het derde goud was in de E-klasse voor Theo van Leijden. In de G-klasse tenslotte was Mirjam van den Berg de op een na beste met een zilveren plak als beloning.

NK in zicht
De Aalsmeerders spelen op 7 februari in Heemskerk de tweede voorronde om zich te kwalificeren voor de Nederlandse Kampioenschappen in april in Barneveld.

De leden van Sjoelclub Aalsmeer willen graag laten zien dat sjoelen een leuke sport is. Daarom nodigen ze iedereen uit om een keertje vrijblijvend mee te doen met een clubavond. De eerstvolgende clubavond is donderdag 22 januari die om 20.00 uur start in Dorpshuis ’t Podium.
Meer informatie is terug te vinden op de website van de sjoelclub.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *





banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel