Selina Kok gooit hoge ogen

Om te voormomen dat de verlichting in de Raadzaal aan gruzelementen ging, werd voor deze keer uitgeweken naar de Burgerzaal. De gemeenteraad huldigde voor de raadsvergadering van afgelopen donderdag, Nederlands kampioene twirlen Selina Kok.
 
De bij Omnia sportende Selina haalt regelmatig de pers met berichten over podiumplaatsen bij twirlwedstrijden. Onlangs werd Selina Nederlands kampioen '2 baton in de preteen kampioensklasse' en behaalde ze tevens een podiumplaats bij het WK in Italie. Nu kon de gemeenteraad het plaatselijke sporttalent in levenden lijve aanschouwen tijdens een demonstratie.
 
Helikopters
De energieke en lenige twirlster oogstte bewondering van de raad. De snelheid waarmee ze haar twee batons als helikopters richting de ballustrade van de Burgerzaal katapulteerde en ook weer even makkelijk opving was voor de ongeoefende kijker nauwelijks te volgen. Terecht werd haar korte demo met applaus beloond.
 
Gelauwerd
En dat niet alleen. Uit handen van de burgemeester ontving de tiener een cadeaubon en een bos bloemen. De aanwezige vrienden en familieden van Selina, waaronder haar oma die volgens de burgemeester haar grootste fan is, glunderden al net zo als de gelauwerde sporter.
 
Foto's: de gemeenteraad bewondert de twirlkunsten van Selina Kok, burgemeester Vonk zet haar na afloop nog even in het zonnetje. Foto's Arjen Vos 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel