Schoolvoetbal wordt spannend

Afgaande op de weersverwachtingen belooft het vandaag een spannend dagje te worden voor de schoolvoetballers. Er wordt veel regen en onweer verwacht. Vanmiddag vindt het toernooi plaats voor de jongens en meisjes van de groepen drie en vier. Vanavond zijn de oudere kinderen aan de beurt voor het tweede deel van hun programma.

De organisatie laat weten dat er vanmiddag tussen één en vier uur 'gewoon' gevoetbald kan worden. “We staan in nauw contact met Schiphol. Als het onverantwoord wordt, gaan we naar binnen,” laat Frank Spring in ' t Veld namens organiserende vereniging FC Aalsmeer weten.

Gisteravond was het zonnig en gezellig op de velden in de Beethovenlaan. De lenzen waren gericht op de meiden van groep vijf die op kleine veldjes hun inzet toonden. Sommige speelsters waren gezien hun fanatisme duidelijk geïnspireerd door de verrichtingen van de vrouwen op het WK in Frankrijk. Een podium om van te dromen. Anderen deden gewoon 'leuk' mee. Zo goed als ze konden en aangemoedigd door klasgenootjes en ouders. Donderdag mogen ze opnieuw opdraven en wordt duidelijk wie zich plaatst voor de finalepoule op vrijdag.

Zie voor een foto-impressie de gallery onder de advertentie van Antenna. En voor een kort filmpje onze Facebookpagina.

Foto's Arjen Vos, film Laurens Niezen

(advertentie)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin