Schoolvoetbal: de kop is er af

[Bevat filmpje] Voor de deelnemers maakten de paar spetters niet uit. De ouders, juffen en begeleiders bleven wel onder de paraplu's met een schuin oog naar de donkere wolken boven het sportpark van RKDES loeren. Hopend dat het niet echt op stortbuien zou uitdraaien. De eerste avond zit er op. Er werden spannende potjes gespeeld.

Het was gisteren de beurt aan de jongens van de groepen vijf en zes en de meisjes van groep zeven en acht. De jongens speelden op klein veld, de meisjes op groot. Er werd hartstochtelijk gestreden om elke meter gras. De eer van de school stond immers op het spel.

Voor sommige teams zit het toernooi er alweer op. Met twee verloren wedstrijden is de kans op de volgende ronde wel vervlogen. Andere teams zitten nog volop in de race en moeten woensdag aan de bak voor het tweede deel van de poule.

Vanavond zijn de meisjes van groepen vijf en zes aan de beurt en de jongens van groep zeven en acht. Aangeraden wordt tijdig van huis te gaan. De weg naar de Wim Kandreef is erg vol en parkeren valt niet mee. Op de fiets gaat het misschien nog sneller dan met de auto.

Film Jasper Leegwater, foto's Arjen Vos (Zie ook de gallery onder de advertentie)

[advertentie]

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin