Schoolvoetbal dagelijks in beeld gebracht

Voor het derde achtereenvolgende jaar verzorgt AalsmeerVandaag een foto- en videoverslag van het schoolvoetbaltoernooi. Elke dag is er op deze site een impressie te zien van wat zich de dag ervoor heeft afgespeeld. Het team van AV is voor deze gelegenheid versterkt met Jasper Leegwater die de filmpjes maakt. Maar ook zal het evenement in vele foto's worden gevangen.
 
Dit jaar vindt het toernooi plaats op de velden van RKDES in Kudelstaart. Met een recordaantal van meer dan 1450 deelnemers heeft de organisatie het de komende week razend druk. De aftrap van het evenement, ook wel 'Minivoetbal' genoemd, is komende maandag om 17:45 uur. Volgende week vrijdagavond omstreeks 20:00 uur is bekend hoe de prijzen verdeeld worden.
 
Woensdagmiddag is het toernooi voor de groepen drie en vier. Dit wordt op één middag afgerond.
 
Wat cijfers
Alle tien plaatselijke scholen doen aan het toernooi mee met in totaal 209 teams. Het wit-blauw van de Antoniusschool is het best vertegenwoordigd. Maar liefst 42 teams hebben zich namens deze school aangemeld. De Graankorrel is de 'kleinste' deelnemer met acht deelnemende teams. 
Er worden maar liefst 617 wedstrijden gespeeld. Om al die potjes in goede banen te leiden heeft RKDES exact 100 scheidsrechters weten te strikken.
 
Weersverwachting
De weersvooruitzichten zijn voor de komende week niet bijzonder gunstig. Op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag worden buien verwacht. Op woensdag zelfs in combinatie met onweer. Alleen dinsdag belooft een zonnige dag te worden.
 
Foto's: het is wel eens vaker slecht weer geweest bij het schoolvoetbal.
Jasper Leegwater zal het evenement op film vastleggen. (Foto's archief AV/ Arjen Vos)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel