Schoolvoetbal dag 2

(Bevat video) De tweede avond van het schoolvoetbal zit erop. Op het dozijn uitgezette velden bij RKDES werden er opnieuw poulewedstrijden afgewerkt. Voor sommige teams is het halen van de finaleronde op vrijdag na twee of zelfs drie verliespartijen helaas een onmogelijke missie. Veel andere teams zitten nog volop in de race om de bovenste pouleplaatsen.

Op tijd vertrekken
De omstandigheden werken prima mee. Twee avonden met een lekker zonnetje erbij. Wel maakt de wind, die altijd vrij spel heeft op het Kudelstaartse sportpark, het dragen van een jas of vest noodzakelijk. Vanmiddag gaat het toernooi verder met de jongste groepen die op zowel de poulewedstrijden als de finales op deze dag afwerken. Aangeraden wordt tijdig van huis te gaan. De reistijd naar het Kudelstaartse sportpark zijn aanzienlijk langer door de optocht van auto's vol voetbalkinderen uit Aalsmeer. 

Teamfoto's
Onder de advertentie van Hengelsport Aalsmeer treft u de gallery met teamfoto's die de afgelopen dagen gemaakt zijn. Wie deze week ook graag een teamfoto gemaakt wil hebben, moet daarvoor een van onze fotografen aanschieten. Ze doen het graag. Later vandaag volgen de actiefoto's van gisteren.

Hierboven het eerste videoverslag van de openingsdag. Gemaakt door Nick Nieuwendijk en Lotte Zethof.

Foto's Laurens Niezen, Jaap Maars en Arjen Vos

(advertentie)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel