Scheidsrechters nodig voor fanatieke verzamelaars

Als je niet van vragende kinderen houdt, moet je onder schooltijd boodschappen gaan doen bij Winkelcentrum Kudelstaart. Want als ze vrij zijn, dan zijn vele RKDES-voetballers en -handballers te vinden achter de dranghekken bij de Albert Heijn. 

Zaterdag was het zelfs zo druk, dat er scheidsrechters aan te pas moesten komen om alles in goede banen te leiden. De speciaal neergezette tribunes waren overvol en het werd een geduw en getrek om de felbegeerde sportplaatjes te bemachtigen. Er werd ook gekeken dat de fanatieke kinderen niets op de grond gooiden. 

Klachten omwonenden
Ondanks de goede voorzorgsmaatregelen moest er 's middags toch besloten worden om de kinderen weg te sturen. De dranghekken werden neergelegd en de tribunes gebarricadeerd. Er mochten geen plaatjes meer bij de deur van de supermarkt gevraagd worden. Klachten van de omwonenden zorgden voor dit besluit.

Vanaf vanmiddag mag er weer op de tribunes plaats genomen worden, maar er wordt goed in de gaten gehouden dat het niet uit de hand loopt. Geconcludeerd kan wel worden dat de RKDES-sportplaatjesactie een grote hype in het dorp is. 

Foto's: de tribunes werden zaterdagmiddag gesloten. (foto's Ilse Zethof)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin