Samen Op Weg op dreef in zand

De Kudelstaartse Samen Op Weg-gemeente won zaterdagavond het officieuze beachvolleybal kerkentoernooi. In een spannende finale bleef het overeind tegen de ‘broeders’ van de Levend Evangelie Gemeente (LEG)
 
Het lukte om uiteenlopende redenen niet om alle plaatselijke kerken naar het zand van The Beach te krijgen. Wel aanwezig waren de LEG, de Dorpskerk, Samen Op Weg en de organiserende Aalsmeerse CAMA-gemeente (ACG). Deze laatste had ook het CAMA–zusje uit Amstelveen bereid gevonden mee te doen aan het gebeuren.
 
Minimaal verschil
Op twee velden vielen zaterdagavond heel wat zweetdruppeltjes. Geen enkel team (lees: kerk) wilde onderdoen voor de ander. De krachtsverhoudingen lagen vaak zeer dicht bij elkaar wat zich uitte in scores met minimaal verschil. Nadat de scores van de poulerondes waren opgeteld, bleken SOW en LEG bovenaan te zijn geëindigd. Goed voor de finale die door de Kudelstaarters, met in hun midden onder meer voorganger Hans van Dalen en wethouder Ad Verburg, werd gewonnen. De ACG werd derde.
 
Volgens organisator Jan Bos biedt het verloop van het evenement voldoende perspectief om er een traditie van te maken. Wellicht dat de andere kerken dan ook een team kunnen afvaardigen.
 
Foto: De mannen van SOW-Kudelstaart gehuldigd als gelukkige winnaars. Foto’s Arjen Vos (zie ook de gallery)
 
 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel