Ruben Spaargaren voor derde keer Nederlands kampioen

Afgelopen weekend deed Ruben Spaargaren mee aan het Nederlands kampioenschap voor junioren in Bemmel. Voor het derde achtereenvolgende jaar veroverde de Aalsmeerse rolstoeltennisser de titel.

Eigenlijk was Ruben veel te sterk voor het deelnemersveld in Gelderland. Met een 'dubbele bagel' in de halve finale en 6-0/6-2 in de eindstrijd tegen Niels Vink (op de foto rechts) was het niet al te moeilijk de derde titel binnen te halen. Dat zal volgende maand in Rotterdam bij de NK senioren wel een grotere uitdaging worden.

Wereldtoppers
Ruben was toch al in Bemmel afgelopen week omdat hij met dubbelpartner Carlos Anker was opgeroepen om in te vallen bij het WK Dubbel. Dat toernooi verliep wat prestaties betreft iets minder goed. De drie poulewedstrijden tegen de echte wereldtoppers werden tamelijk kansloos verloren. Desondanks kijkt Ruben positief terug op het toernooi. “Ik ben heel blij met het niveau van de wedstrijden en weet aan welke punten ik moet werken om me verder te ontwikkelen. We hebben mooie potten gespeeld dus kijk ik terug op een mooie week met zeer goede ervaringen,” aldus Ruben.

(advertentie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *





banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel