Ruben Spaargaren onverwacht naar WK-dubbel

Hij zou nog maar één toernooi spelen dit jaar, maar kreeg tot zijn verrassing gistermiddag een uitnodiging voor de Wheelchair Doubles Masters in de bus. Samen met Carlos Anker neemt Ruben Spaargaren op deze officieuze WK de plek in van het geblesseerde Japanse duo Miki/Sanada. Vanmiddag moeten de Nederlanders al de baan op. De wedstrijd is via livestream te volgen.

Om 15:00 uur betreden Spaargaren en Anker het centrecourt in het Gelderse Bemmel waar ze een geducht dubbel aan de overzijde zullen treffen. Nederlands nummer 1 Maikel Scheffers, geen onbekende van Ruben, samen met de Argentijn Gustavo Fernandez. Ruben en Carlos zitten sowieso in een zware poule want ook met de Olympisch kampioenen van Rio, de fransozen Houdet en Peifer, kruisen ze deze week de rackets.

Spaargaren erkent dat het doorkomen van de poule een hele kluif zal worden. “Gezien de sterkte van de tegenstanders maken we in principe niet veel kans. Maar we gaan gewoon lekker spelen en proberen om zoveel mogelijk games te pakken,” aldus de Aalsmeerse rolstoeltennisser.

Via http://www.itftennis.com/wheelchair/home.aspx is de eerste wedstrijd van Ruben en Carlos rechtstreeks te zien.

Foto: archief Ruben Spaargaren  

(advertentie)

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel