Robin Boomhouwer stopt met handbal

Zaterdag na de wedstrijd Green Park-Volendam werden vier spelers van de thuisclub in het zonnetje gezet. Remco van Dam (werk), Quinten Ouderland (werk), Erik Blaauw (Volendam) en Robin Boomhouwer nemen eind dit seizoen afscheid van Green Park.

Ook teammanager Gera van Dam, moeder van Remco, stopt na jaren met haar functie. Evenals de vier spelers kreeg zij een aandenken uitgereikt van voorzitter Mike van der Laarse. Peter Tier, keepertrainer van de selectie, stapt over naar de dames. Hij wordt opgevolgd door oud-doelman Jeffrey Groeneveld.

Remco van Dam en Robin Boomhouwer waren lang aan de Aalsmeerse handbalclub verbonden.

De 32-jarige Boomhouwer: “Ik zal het handbal gaan missen, fysiek zou ik het nog wel aankunnen, maar het is mooi geweest zo. Ik ga andere leuke dingen doen. Ik heb een zoontje van vijf jaar en ik wil daar meer tijd mee doorbrengen. Voordat ik echt afscheid neem wil ik eerst nog wel een mooi feestje meemaken, ik hoop dat we wederom kampioen worden. Ik ga er alles voor geven.

Foto boven vlnr: Peter Tier, Erik Blaauw, Quinten Ouderland, Robin Boomhouwer, Remco van Dam en Gera van Dam kregen een foto als aandenken aan hun tijd bij Aalsmeer. Zie ook de gallery onder de advertentie van de gemeente Aalsmeer.

(advertentie)

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin