RKDES wederom met lege handen

Het gaat er met de week somberder uitzien voor RKDES. Nog steeds wacht de formatie van trainer Koos Abrahamy op de tweede seizoensoverwinning. Zondag werd op het kunstgras van VVA/De Spartaan met ruime cijfers verloren van de middenmoter. Na een ruststand van 1-1, liep de tegenstander uit naar 4-1.

Voor de negende keer dit seizoen stond RKDES met lege handen. De moedeloosheid was na afloop van het duel groot en werd vooral geuit door trainer Abrahamy die wel heel snel van het Amsterdamse sportpark vertrok. De oefenmeester krijgt woensdag te horen of zijn contract na dit seizoen verlengd wordt.
 
Fouten
Net als vaker, werd er zondag hard gewerkt maar geen punt verdiend. Het waren vooral persoonlijke fouten die de Afas/Nieuwendijk brigade de das om deden.
Na een gelijkopgaand begin opende VVA/De Spartaan na een kwartier de score met een droog schot in de korte hoek. Voor rust kwam RKDES op gelijke hoogte dankzij een door Sven Boelsma fraai ingekopte corner. 
 
Verslagen
Al snel in de tweede helft kwam RKDES op een 2-1 achterstand doordat niemand van RKDES de bal leek te willen wegwerken. Terwijl de halve achterhoede verslagen op de grond lag, werd de bal simpel het doel ingelopen door de spits van De Spartaan. Toen het uit een counter ook nog 3-1 werd, was de wedstrijd gespeeld.
 
Het cadeautje dat Mischa van der Scheur gaf door de bal zonder om te kijken achterwaarts te spelen, werd door VVA/De Spartaan dankbaar uitgepakt. Ondanks dat RKDES in de slotfase nog enkele kansjes kreeg, bleef het 4-1.
 
De Kudelstaarters staan met acht schamele puntjes op de voorlaatste plaats en moeten minimaal tien punten inlopen om aansluiting te krijgen met de middenmoot. Komende zondag speelt RKDES thuis tegen het tien punten hoger staande DSS.
 
Opstelling RKDES:
Jeremaih Veldman, Michael van Woensel, Sven Boelsma, Ivo Lentjes, Justin de Haan, Roy Endhoven, Lennart Kok, Edwin van Maris(70 Richard de Vries), Maarten van Putten, Dani Calmez(68 Daryl Haime), Mischa van der Scheur( 78 Damian Veldman)
 
Bron: Eppo Buskermolen/voetbalinaalsmeer
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel