RKDES kansloos tegen aanstaande kampioen

Het ziet er steeds somberder uit voor de voetballers van RKDES. In de eerste competitiewedstrijd na de winterstop stond er misschien geen makkelijke tegenstander op het programma, het niveauverschil was zo groot, dat gevreesd moet worden of de Kudelstaarters zich in de derde klasse kunnen handhaven. De gedoodverfde kampioen ZSGO/WMS was gisteren met 0-3 nog genadig.
 
Het team van trainer Koos Abrahamy startte zonder de zieke Damian Veldman en de geschorste Richard de Vries. Hun invallers Michael van Woensel en Sven Boelsma maakten een redelijke indruk. Echt gevaarlijk werd de thuisclub nooit. De enige kans ontstond uit een corner. Ver in de tweede helft kopte Roy Endhoven de bal over het doel.
 
Instelling
Het enige lichtpuntje was dat er met veel inzet werd gespeeld. Mogelijk dat die instelling de tweede seizoenshelft voor punten gaat zorgen. Die zijn namelijk broodnodig. Er moeten nog tien punten ingelopen worden om veilig te zijn voor degradatie. Maar winnen is dit seizoen een loodzware opgave voor RKDES. Van de acht tot nu toe gesprokkelde punten werden er vijf door een gelijkspel en slechts één door een winstpartij behaald.
 
Op de ranglijst heeft RKDES alleen het Haarlemse Schoten nog in het vizier. Volgende week staat de uitwedstrijd tegen De Spartaan op het programma.
 
Opstelling: Jeremaih Veldman, Roy Endhoven, Justin de Haan (64 Daryl Haime), Lennart Kok, Michael van Woensel, Edwin van Maris, Dani Calmez (68 Raymond Baars), Sven Boelsma, Ivo Lentjes, Maarten van Putten, Mischa van der Scheur
 
Bron: Eppo Buskermolen
 
Foto's Jaap Maars (AV). Zie ook de gallery

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *





banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel