Richard Schuil speelt op maandtoernooi The Beach

Iedere eerste zondag van de maand wordt op de velden in The Beach het Maandtoernooi gespeeld. Iedereen kan zich hiervoor met een team aanmelden. Afgelopen zondag was er weer zo’n toernooi waar teams met de meest originele namen in vijf verschillende categorieën met elkaar de strijd aan gingen.

In de ochtend gingen de 2×2 midden, 2×2 hoog en 2×2 dames teams van start. Bij 2×2 midden ging het team ‘Trutje & Co’ er met de prijzen vandoor. Bij hoog werd het team ‘Kop in ’t Zand’ en bij de dames trok het team ‘APCC’voor de tweede keer aan langste eind.

Olympiër Richard Schuil
De categorieën 2×2 laag en 4×4 all-round gingen daarna van start. Bij het 4×4 wedstrijden was er een reünie van volleybalvereniging Dynamo. Oud spelers van heren1 en dames1 deden mee aan het toernooi.

Mede dankzij de aanwezigheid van deze twee teams was het niveau bij het 4×4 toernooi erg hoog. ‘De Opa’s’,  inclusief Olympiër Richard Schuil, kwamen niet verder dan een vijfde plaats. ‘De Kierenkijkers’ grepen uiteindelijk de titel door de mannen van ‘Dynamo’ te verslaan in een spannende finale. Bij het 2×2 laag toernooi werd de finale gewonnen door het team ‘Heb je Heb je’.   

Volgende ronde
Op zondag 7 December is de volgende ronde en drie weken later de speciale Oliebollen editie van het maandtoernooi op 28 december. Teams kunnen zich hiervoor weer inschrijven.

Foto: Veel teams deden mee met het Maandtoernooi november (foto The Beach)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel