Redelijke prestatie Aalsmeerse voetballers

De voetballers van FC Aalsmeer presteerden afgelopen weekend bepaald niet slecht. De zaterdagtak behaalde in de slotfase van de wedstrijd in en tegen Zevenhoven de volle winst, de zondagploeg moest thuis de punten delen met RCH. RKDES was vanwege het carnaval vrij geroosterd.

De zaterdagvoetballers hadden iets recht te zetten tegen Zevenhoven. Thuis werd er met 0-4 verloren van de slechts twaalf kilometer verderop gelegen club. daar leek het aanvankelijk niet op. Binnen een half uur stond Aalsmeer met 2-0 achter. Maar toen begon het wat beter te lopen en nog voor rust werd de stand gelijk getrokken dankzij Mike Vos en Wesley van Schaick. Het duurde tot een minuut voor tijd voordat de wedstrijd beslist werd. Aalsmeer, met tien man na een rode kaart voor Floris Dokkum, kon juichen nadat Mike Vos Michal Cokon op maat bediende die zo de winnende treffer kon binnen schieten. Komende zaterdag speelt Aalsmeer thuis tegen Almere.

Op het veld aan de Beethovenlaan speelde FC Aalsmeer zondag een prima partij tegen het Heemsteedse RCH. Ondanks de nodige kansen en de uitstekende inzet bleef het echter 0-0. Daarmee mochten vooral de bezoekers de handen dicht knijpen. Ook zondag spelen de zondagvoetballers weer thuis. DSK is dan de tegenstander.

Bron: Voetbal In Aalsmeer