Punten stromen binnen bij handbalsters

De handbalsters van FIQAS Aalsmeer hebben sinds 1 november pas één enkel punt laten liggen in zeven duels in de eerste divisie. Een knappe reeks, die gisteravond werd vervolgd met een simpele uitzege op WPK/Westlandia. Ze wonnen met 15-23, nadat het bij de rust al 6-10 in hun voordeel was.

Met PSV, maar met een beter doelsaldo, staan de Aalsmeerse dames op plaats zes op de ranglijst, met 19 punten uit 16 wedstrijden. Dat is één punt verwijderd van de nummers vier en vijf. Meer lijkt er vooralsnog niet in te zitten gezien de krachtsverhoudingen in de eerste divisie.

Spannend slot
Op zaterdag 14 december speelde FIQAS in een spannend slot nog gelijk tegen het iets hoger geklasseerde Fortissimo. Dat leek bij een 16-21 voorsprong het duel in de Bloemhof  te zullen winnen. Maar in overtal haalde Aalsmeer uit en opeens stond het 20-21. Vlak voor het eindsignaal, onder enthousiaste aanmoedigingen van het publiek, kwam de verlossende gelijkmaker ook nog. Met 21-21 haalden de handbalsters toch weer een puntje binnen.

Er volgt nu een korte kerstvakantie. Maar op zaterdag 3 januari staan ze alweer klaar in de Bloemhof. Tegenstander dan is Veneco/Velo, dat met 9 punten in de onderste regionen staat.

Foto: damesselectie FIQAS Aalsmeer. (foto archief AV)


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin