Podiumplaats voor ritmische gymnaste Jikke van der Meer

Hoepels, ballen en knotsen. Daarmee wisten de meiden van de ritmische gymnastiek B-selectie van SV Omnia op 25 januari hoge ogen te gooien in Hoofddorp tijdens de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen. Voor het eerst onder leiding van hoofdtrainster Ilse Huiskens die dit seizoen het stokje heeft overgenomen van Mara van Eijk.

Als eerste kwam Jikke van der Meer aan de beurt bij de pre-junioren met de hoepel en in een baloefening. De jury wist haar oefeningen te waarderen en ze eindigde op het podium met een derde plaats. Sanne Koopmans en Anahit Ogansjan kwamen uit bij de junioren en eindigden op een respectievelijke zesde en veertiende plek. Sanne behaalde met haar baloefening de hoogste score in het veld.

Groei in selectie
Bij de benjamins lieten Noor Cleveringa en Jennifer van der Terp zich van hun beste kant zien. Voor Jennifer was het haar eerste wedstrijd, maar ze liet keurige oefeningen zien waarmee ze op een veertiende plaats eindigde. Noor blonk vooral uit bij haar oefening zonder materiaal en drong de top tien binnen op een negende plaats. De hoofdtrainster is blij dat er groei in de selectie zit. 

Foto: de ritmische gymnastes van Omnia die uitkwamen in Hoofddorp (foto SV Omnia)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel