Opnieuw winst handballers Aalsmeer

Door: Klaas Leegwater. De handballers van Aalsmeer hebben ook de tweede wedstrijd in de HandbalNL League winnend afgesloten. Het team van Bert Bouwer versloeg buitenshuis Volendam met 28-33. In de eerste twintig minuten liepen de zwarthemden in het vissersdorp nog achter de feiten aan, maar na 7-7 kregen de Aalsmeerse handballers steeds meer grip op de thuisclub dat zich uitdrukte in een 13-19 ruststand.

Bijna een kwartier in de tweede helft was de marge vergroot naar 19-27 en werd duidelijk dat Aalsmeer de tweede winst op rij ging boeken. Volendam slaagde er in het laatste gedeelte van de wedstrijd in dat het verlies geen monsterlijke vorm aannam. Met 28-33 hield de thuisploeg de schade nog enigszins beperkt. Aalsmeer leidt in de HandbalNL League, Lions volgt op een punt.

Foto’s Jaap Maars, zie ook de gallery onder de advertentie van Eveleens Makelaars