Opnieuw voetbalshow in Hornmeer?

Ook deze zaterdag weer vreugdevolle taferelen op Sportpark Hornmeer? (Foto: archief AV/Jaap Maars)

Door: Fred Ottenhof. Geweldige voorzetten en prachtige goals. Dat is wat echte voetballiefhebbers willen zien. De thuiswedstrijd van FC Aalsmeer tegen VV ZOB was een ware voetbalshow en het thuispubliek werd verwend met maar liefst zeven goals. FC Aalsmeer speelde een zeer goede wedstrijd met een absolute uitblinker aan hun kant. 

Yassin Kaabouni is zijn naam en hij was de ster van de voetbalshow in het theater aan de Beethovenlaan. Alles wat Kaabouni deed was van een betoverende schoonheid. De verdediging van ZOB kreeg geen enkele vat op de snelle buitenspeler die zijn tegenstanders voorbijliep alsof zij er niet stonden. Kaabouni, gezegend met een fluwelen techniek, was geweldig op dreef en werd met recht tot ‘man van de wedstrijd’ gekozen.

Het was genieten voor de toeschouwers afgelopen zaterdag. Tegenstander ZOB wist niet wat het meemaakte en zakte na het laatste doelpunt letterlijk door de knieën. Een laatste blik op het scorebord liet een verpletterende uitslag zien. Het zal trainer Verdonkschot deugd doen dat maar liefst zes spelers een doelpunt achter hun naam kregen, Vincent Noordam maakte er zelfs twee. Het laat zien dat er aanvallend veel scorend vermogen in het team zit.

Aanstaande zaterdag de thuiswedstrijd tegen VV De Zouaven. De club uit Grootebroek verloor afgelopen zondag in de thuiswedstrijd tegen RKVV Velsen met maar liefst 0-4 en staat nu op plek negen in de 1e klasse A. Het is voor FC Aalsmeer echter wel zaak om bij de les te blijven en niet te lang blijven hangen in de roes van de vorige wedstrijd. Trainer Juan Fernandez Coto van Zouaven heeft de uitslag ook gezien en zal de deur niet wagenwijd openzetten maar gaat er alles aan doen om het FC Aalsmeer moeilijk te maken. De thuisclub zal vol aan de bak moeten om weer drie punten uit het vuur te slepen.

Zoals reeds eerder vermeld zijn het de wisselspelers die een belangrijke rol krijgen in het verloop van deze competitie. Op de reservebank zitten allemaal spelers die moeiteloos in de basis kunnen staan waardoor trainer Verdonkschot elke wedstrijd weer keuzes moet maken. Het zijn weliswaar luxeproblemen voor de trainer maar het is zal lastig worden om alle spelers tevreden te houden. Een zware taak voor de technische staf.

Wat staat ons zaterdag te wachten? Weer een show? En wie is dan de ster? Allemaal vragen waar u zaterdag een antwoord op kan krijgen. Moet u natuurlijk wel even langskomen aan de Beethovenlaan, dan hoeft u niets te missen. Kom wel op tijd want het gaat druk worden langs de kant, we zien elke week meer toeschouwers en wie wil er niet genieten van goed voetbal? Het belooft een mooi seizoen te worden. Krijgt u er al zin in? Ik wel! Tot zaterdag, 14.45 uur, FC Aalsmeer tegen Zouaven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *




banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin