Opnieuw verlies handballers BENE-League

Zaterdag stonden de handballers van Green Park Aalsmeer in de BENE-League in Panningen tegenover thuisploeg Herpertz/Bevo. De op de ranglijst als derde geplaatste Limburgse tegenstander was een maatje te groot voor de Aalsmeerders. Opnieuw verlies dus voor de ploeg van Bert Bouwer, dat zich tot twee wedstrijden terug aardig leek te hebben herpakt.

Uit de eerste helft van de partij viel het aanstaande verlies nog niet op te maken, de teams deden eigenlijk niet voor elkaar onder. In de eindfase van de eerste helft zette Green Park een verschil van twee punten op het scorebord. De ploegen doken de kleedkamer in voor de rust met stand 13-15.

Uiteindelijke oordeel
In de tweede helft trokken de Limburgers echter al snel bij en bleven de ploegen bij elkaar in de buurt. Elf minuten voor het eindsignaal stond het 25-25 maar toen gaf Bevo gas en liep uit. Het uiteindelijke oordeel luidde 33-28, in het voordeel van Bevo.

Alle deelnemende ploegen hebben er nu zestien wedstrijden op zitten, en volgt een ruime maand rust. De Aalsmeerders komen op zaterdag 1 februari pas weer in actie, thuis in De Bloemhof. Tegenstander: lijstaanvoerder  Achilles Bocholt. Er gaapt een gat van 16 punten op de ranglijst tussen nummer acht Aalsmeer en Bocholt.

Tekst: Mariëlle Wegman, foto's: archief AalsmeerVandaag

(advertentie)

 

Lees vorig bericht

Memo schept duidelijkheid over Westeinderhage

Lees volgend bericht

Rollatorclub houdt wel van een lolletje


Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *