Ook zondagvoetballers nemen winnend afscheid

Een week nadat de zaterdagvoetballers van FC Aalsmeer voor de laatste keer op het terrein aan de Dreef voetbalden, was het gisteren de beurt aan de zondagtak. Ook zij wisten hun wedstrijd winnend af te sluiten. Erg feestelijk was het afscheid niet. De wedstrijd tegen DIOS werd tijdelijk gestaakt.

De thuisclub was een paar seconden voor rust op voorsprong gekomen dankzij een treffer van Barry Springintveld. In de tweede helft werd het niveau er niet veel beter op, mede veroorzaakt door de slechte conditie van het veld waaraan de laatste tijd geen onderhoudskosten meer zijn uitgegeven. Halverwege het tweede bedrijf sloeg de vlam in de pan toen grensrechter Van der Hoorn een doelpunt van DIOS afvlagde voor buitenspel.

Afgekeurd
De scheidsrechter had al gefloten voor een doelpunt, liep al naar de middenstip om de aftrap te laten nemen toen zijn oog viel op de nog altijd met de vlag omhoogstaande Van der Hoorn. Een praatje met de lijnrechter bracht de thuisclub een positieve wending: treffer afgekeurd. Vrije trap vanwege buitenspel. DIOS furieus. Vanwege de trammelant die hierop volgde, werd de wedstrijd onderbroken. Na tien minuten afkoelen, kon er verder worden gevoetbald. Veel gebeurde er niet meer en ook aan de stand veranderde er dus niets.

Met de winst blijft FC Aalsmeer in het spoor van de kopploeg. Op een vierde plek, net achter RKDES en met vijf punten achterstand op 'herfstkampioen' Sporting Martinus, blijft er in de tweede competitiehelft nog van alles mogelijk. Maar dan wel aan de Beethovenlaan. De Dreef is voltooid verleden tijd.

Bron: VoetbalinAalsmeer.nl

Foto's Jaap Maars

                                      – advertentie –

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel