Ontluisterend verlies Aalsmeer-zaterdag

FC Aalsmeer leed zaterdag een ontluisterende nederlaag bij TOV in Baarn. Met een 4-1 nederlaag kwam de ploeg er nog goed van af. De anders zo solide verdediging grossierde in fouten.

Vooraf had trainer Cor van Garderen al gewaarschuwd voor dit fysiek sterke en hard werkende team. Maar de Aalsmeerse ploeg liet zich vanaf de eerste minuut terugdringen.

Meer schwung
Met een 2-0 ruststand mocht het team zijn handen dicht knijpen. In de rust greep de trainer in en wisselde de onzichtbare Michal Kocon en geblesseerde Tom Doeswijk voor Salih Yildiz en Mitchel van Friderici. Daardoor kwam er meer ‘schwung’ in het spel van de Aalsmeerders. Uit een voorzet van Roger Grootfaam scoorde Wesley van Schaik met het hoofd 2-1. De ploeg kon echter het overwicht niet vasthouden. De thuisploeg drukte door en scoorde nog tweemaal, 4-1.

Komende zaterdag speelt FC Aalsmeer-zaterdag zijn laatste thuiswedstrijd op het oude veld tegen Zevenhoven. Er wordt om 14.30 uur afgetrapt aan de Dreef. Daarna is de winterstop.

Bron: Jack van Muijden